4 sept 2018, 14:53

Наблюдение 

  Poesía
244 0 1

Във човешката река,
малка лодчица тека,
и потока и ме носи,
сред проблеми и въпроси.

 

В пръски и с реки от грях,
се провирам между тях,
и покривам с синини,
щом стремя към висини.

 

Само в бързата вода,
чувствам се на свобода,
и без дъх и уморен,
нося (се) удовлетворен.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??