Във човешката река,
малка лодчица тека,
и потока и ме носи,
сред проблеми и въпроси.
В пръски и с реки от грях,
се провирам между тях,
и покривам с синини,
щом стремя към висини.
Само в бързата вода,
чувствам се на свобода,
и без дъх и уморен,
нося (се) удовлетворен.
© Рот Кив All rights reserved.