21 oct 2008, 14:06

Начало и край 

  Poesía
639 0 10

НА К. Р.

 

Ти си извор, но е забранено от теб да отпивам.

Ти си огън, но от пламъка трябва да бягам.

Ти си вино, но не бива да се опивам.

Ти си постеля, в която не бива да лягам.

 

Ти си всичко, което "не трябва", "не може",

но ти си всичко, за което мечтая.

Толкова чужд и така невъзможен,

но си моето начало и края...

© Дияна Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??