Началото сега те чака,
не гледай края ти,
далеч е той от твойте мисли
и ти далеч от него си.
Защо се връщаш пак към края,
когато началото при теб е
и тебе чака - ръка да подадеш.
Защо, когато нямаш сили,
към края гледаш ти,
недей - спри и ще видиш
начало ново и вече друг си ти,
и вече всичко е различно,
когато краят е далеч,
а началото е вечно!!!
© Минчето Todos los derechos reservados
Началото е вечно!