Nov 17, 2009, 10:31 AM

Началото 

  Poetry » Other
424 0 2

Началото сега те чака,

не гледай края ти,

далеч е той от твойте мисли

и ти далеч от него си.

 

Защо се връщаш пак към края,

когато началото при теб е

и тебе чака - ръка да подадеш.

 

Защо, когато нямаш сили,

към края гледаш ти,

недей - спри и ще видиш

начало ново и вече друг си ти,

и вече всичко е различно,

когато краят е далеч,

а началото е вечно!!!

© Минчето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??