И в тази прохладна вечер Ехото шепти.
Ветровете напомнят за великите дела
на нашите предци.
Из планини и поляни
песни се пеят за тяхната изява,
та дори Природата не ще погуби
заслужената слава!
Силни и неповторими,
споменът за тях остава вечен,
ехтящ във времето,
помъдряващ поколението,
на смърт необречен!
© Владимир Чанков Todos los derechos reservados