Aug 24, 2015, 5:43 PM

Над игото (от стария акаунт) 

  Poetry » Landscape
371 0 0

И в тази прохладна вечер Ехото шепти.

Ветровете напомнят за великите дела
на нашите предци.
Из планини и поляни
песни се пеят за тяхната изява,
та дори Природата не ще погуби
заслужената слава!
Силни и неповторими,
споменът за тях остава вечен,
ехтящ във времето,
помъдряващ поколението,
на смърт необречен!

© Владимир Чанков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??