24 авг. 2015 г., 17:43

Над игото (от стария акаунт) 

  Поэзия » Пейзажная
369 0 0

И в тази прохладна вечер Ехото шепти.

Ветровете напомнят за великите дела
на нашите предци.
Из планини и поляни
песни се пеят за тяхната изява,
та дори Природата не ще погуби
заслужената слава!
Силни и неповторими,
споменът за тях остава вечен,
ехтящ във времето,
помъдряващ поколението,
на смърт необречен!

© Владимир Чанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??