21 ene 2008, 6:20

Над минарето щръкнало.... 

  Poesía » Otra
982 0 23

Звездите нямат Бог. (Или Аллах)
Изсипват се над църквата под хълма.
Над прясната луна от козунак.
И в центъра. Над минарето стръмно.


Над късния вечерно-дъхав хлад.
Над татковия син и вечен поглед.
Над мамината рокля на цветя...

 

която ще обагри утре гробището.

 

2007

© Павлина ЙОСЕВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??