26 jun 2009, 11:54

Надежда 

  Poesía » De amor
512 0 0

И тази нощ съня ми ти открадна -

сам не зная как отново успя,

но ето, че и тази нощ е хладна,

защото ти не си до мен сега.

Аз знам - дълга е нощта,

а ти далече си от мен

и затова сърцето ме боли сега,

но ще дойде онзи хубав ден,

в който в мен ще видиш любовта

и силно ще ме прегърнеш.

Тогава с теб ще идем на края на света

и с твоята любов ще ми отвърнеш.

© Иван Тарлев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??