11 ago 2007, 15:49

Надежда 

  Poesía
427 0 6
Времето тече в една посока.
След днес, към утре се насочва!
Тъй си чакаме реда,
без никой да ни пререди!

Нима невероятното днес,
утре не е възможно!?

Нали  мъглявината днес,
утре е изгряло слънце!
Нима странното неразбрано,
утре не е мишена!?
Нали безверника днес,
утре може да е изменник!?
Нима дирята оставили днес,
утре други няма да продължат!?

Нали звездите днес не изгряли,
утре още по-ярко ще засият!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??