11.08.2007 г., 15:49 ч.

Надежда 

  Поезия
422 0 6
Времето тече в една посока.
След днес, към утре се насочва!
Тъй си чакаме реда,
без никой да ни пререди!

Нима невероятното днес,
утре не е възможно!?

Нали  мъглявината днес,
утре е изгряло слънце!
Нима странното неразбрано,
утре не е мишена!?
Нали безверника днес,
утре може да е изменник!?
Нима дирята оставили днес,
утре други няма да продължат!?

Нали звездите днес не изгряли,
утре още по-ярко ще засият!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??