17 dic 2008, 15:37

Надежда 

  Poesía
662 0 0
Нощта погълна всичко,
с теб бях,
но останах сам.
Какво пък,
нощта разцъфна
във безброй звезди
и надеждата остана,
а след нея
безкрайни полета
неизживяни мечти.

© Евгени Евгениев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??