17 abr 2010, 20:37

Надежда 

  Poesía
924 0 2

Надежда

 

 

Когато всичко се срива пред теб,

когато страданието е повече от волята за живот,

тогава остава  надеждата.

 

 

Надеждата,

тя е онази малка светлинка,

 сияеща в далечината на дълъг, тъмен тунел.

Тя е в усмивката на любящата дъщеря,

 вярваща, че всичко ще бъде наред.

Тя е в песента на вятъра,

нашепващ нежно за пролетните дни.

 

Да,

надеждата, само тя остана.

 

© Вилс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??