4 jun 2012, 9:23

Надежда 

  Poesía » De amor
472 0 4

 Когато видиш, че надеждата - умира,

                                          вземи я нежно

                                                  със  ръце.

На пухено легло - сложи я

и я остави спокойно да умре.

© Меги Кралева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??