18 may 2015, 0:23  

Надежда 

  Poesía » De amor
451 0 0

Умирам от яд,
побърквам се дори,
чудейки се
кой ли пък сега
минава през мислите ти.

 

Да знаеш само как горещо се надявам
поне веднъж на всеки десет пъти,
в които все така горя,
да е напразно
и да мислиш ти за мен така.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??