18 мая 2015 г., 00:23  

Надежда 

  Поэзия » Любовная
453 0 0

Умирам от яд,
побърквам се дори,
чудейки се
кой ли пък сега
минава през мислите ти.

 

Да знаеш само как горещо се надявам
поне веднъж на всеки десет пъти,
в които все така горя,
да е напразно
и да мислиш ти за мен така.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??