18 sept 2016, 15:40

Надежда 

  Poesía » De amor
398 0 0

                             Надежда

 

 

Тиха нощ! Блян!  Опиянение!...

Осанка!.....Кипнала кръв!...

Светлинен лъч!

           Ражда се радостта!....

Нежни чувства! Красиви думи!.....

Света е вече друг.

Обич! Зора и нощ!.....

Лунен поход.!....

Тръпнеща душа!

Воала нощта обгръща!.....

Зов за походи нощни.

Живот различен.

Светъл ден!... 

Любовта сгрява душата!.....

Мечтите излитат!...

       Носят се по лунната пътека!.....

Топли чувства!...

           НАДЕЖДА!.........

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??