Надежда
Тиха нощ! Блян! Опиянение!...
Осанка!.....Кипнала кръв!...
Светлинен лъч!
Ражда се радостта!....
Нежни чувства! Красиви думи!.....
Света е вече друг.
Обич! Зора и нощ!.....
Лунен поход.!....
Тръпнеща душа!
Воала нощта обгръща!.....
Зов за походи нощни.
Живот различен.
Светъл ден!...
Любовта сгрява душата!.....
Мечтите излитат!...
Носят се по лунната пътека!.....
Топли чувства!...
НАДЕЖДА!.........
© Йонка Янкова Всички права запазени