5 abr 2006, 17:45

НАДЕЖДА 

  Poesía
1102 0 3

СВЕТЛИНАТА ПРОЦЕЖДА СЕ БАВНО В ДУШАТА МИ
И ИЗПЪЛВА МЕ С НЕЖНОСТ И ПЛАМ.
И ОМЕКВАТ ОТ СЛАДОСТНА НЕГА КРАКАТА МИ
И СЕ ЧУВСТВАМ ДОБЪР И ГОЛЯМ!
ЛЮБОВТА - СВЕТЛИНА Е,А ПЪК ДЕТСКАТА-ЧУДО!!!
ТЯ Е ИСКРЕНА,НЕЖНА И ЧИСТА.
ВСЯКА ТВОЯ УСМИВКА РАЗТРЕПЕРВА МЕ ЛУДО,
И СЕ ЧУВСТВАМ ИЗЦЯЛО ПРЕЧИСТЕН.
СВЕТЛИНАТА ИЗПЪЛВА ВСЯКА МОЯ ЧАСТИЦА,
АЗ СЪМ ГОРД ОТ ТОВА,ЧЕ РАСТЕШ!
СИНЕ МОЙ,ТИ СИ МОЯТА НЕЖНА ИСКРИЦА-
ТИ В ТУНЕЛА СИ ВЪЗДУХА СВЕЖ!!!

© Константин Коев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??