7 feb 2008, 8:18

Надежда 

  Poesía » De amor
590 0 3

Надежда ли?

Това ли ми остави?

Надежда ли?

Че някой ден ще се повтори.

Онази нощ - блажена, сладка,

онази нощ -  за мене много кратка.

В прегръдките ти нежни да заспивам,

блажена и немислеща за сутринта,

с целувките ти нежни само да притихвам,

да моля се да не идва заранта...

Надежда ли?

Това ли ми остана - искрица щастие, проблясваща

сред цялата тъга...

Надеждата, че няма пак да чакам и да се моля

мой да си в нощта...

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??