29 nov 2007, 17:29

Надежда 

  Poesía
1040 0 5
Намери, преоткрий Света,
малък свят от Мечти.
Докосни, завладей Лудостта,
Тихата лудост на нощта.
Усети, вдъхни Красота,
грехът окриля Сладостта.
Отдъхни, Въздишка подари,
прошепни, времето Отново спри.
От Днес прераждай Страстта,
продължи, не спирай Вчера -
Утре няма да ме има на Брега!

© Тина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??