29 нояб. 2007 г., 17:29

Надежда 

  Поэзия
1047 0 5
Намери, преоткрий Света,
малък свят от Мечти.
Докосни, завладей Лудостта,
Тихата лудост на нощта.
Усети, вдъхни Красота,
грехът окриля Сладостта.
Отдъхни, Въздишка подари,
прошепни, времето Отново спри.
От Днес прераждай Страстта,
продължи, не спирай Вчера -
Утре няма да ме има на Брега!

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??