5 sept 2015, 21:19

Надежда за живот 

  Poesía » De amor
462 0 0

Надеждата в мене ще умре. Ако не се върна в твоето сърце.                                                                                                                                                                                       Прегърни ме с двете си ръце.                                                                                                 

Позволи ми да живея в твоето сърце.                                                                                            Нека отново се обичаме, моля те.                                                                                                                 

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??