17 jun 2009, 20:28

Надпревара 

  Poesía » De amor
706 0 0

Надпревара



Мисълта се рее някъде в пространството,
опитвайки се да пробие път на разума.
Душата. Хм, къде ли е всъщност?
Може би се изгуби някъде в тълпата.
Чувствата се разделиха на първия кръстопът,
с надежда все някое от тях да стигне първо.
Но сърцето се оказа най-бързото - вече е стигнало финала.
Оглежда се, но никой не пристига. Други няма.
Всички, освен него, се изгубиха по пътя към теб.

© Йоанна Манолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??