25 mar 2009, 8:08

Нагаута (танц) 

  Poesía » Formas orientales
501 0 4

                                           

                                            Снежната буря
                                    на танц Пролетта кани.
                                           Птичи оркестър.
                                       Сцената е тревата.
                                            За миг - тишина
                                      и балът продължава.
                                            В къща малка
                                        огънят се разгаря.
                                        Чифт детски очи
                                    през прозореца гледат.
                                             С дъх затаен
                                  танца вълшебен следят.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??