26 jun 2024, 16:39

Награда и наказание 

  Poesía » De amor
37 0 0

Аз срещнах те във миг когато

те търсих исках и копнях

и ти дойде...Платих цената

но себе си предадох аз

 

Загърбих принципи, устои

градени трудно бъднини

След тази среща тъй съдбовна 

 аз не съм същата уви...

Да срещна някой като теб

за мене беше изпитание

Най-ценната награда си 

 и най-голямо наказание...

 

© Росица Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??