26.06.2024 г., 16:39 ч.

Награда и наказание 

  Поезия » Любовна
60 0 0

Аз срещнах те във миг когато

те търсих исках и копнях

и ти дойде...Платих цената

но себе си предадох аз

 

Загърбих принципи, устои

градени трудно бъднини

След тази среща тъй съдбовна 

 аз не съм същата уви...

Да срещна някой като теб

за мене беше изпитание

Най-ценната награда си 

 и най-голямо наказание...

 

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??