17 ene 2014, 22:49  

Наистина Жалко 

  Poesía » De amor
489 0 0


Не е лесно да простиш,
не е лесно да забравиш.
Викай мъката и пий!
С алкохол ще я задавиш! 

 

Но внимавай,
че плувец е олимпийски тя!
Плува брус във алкохола.
Плува и те дърпа
надълбоко тя
Все надолу, все надолу.

© Тодор Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??