12 dic 2010, 18:39

Наивница 

  Poesía » De amor
606 0 1

 

За него ти си само поредната наивница,
при която е намерил временно подслон!
Ще постои при теб, ще те полъже,
и после ще си тръгне, просто ей така, 
да търси пак оная, истински мечтаната, 
пленила му сърцето на шега!
Той нея иска, да, но дали ще я намери...
За него тя ще бъде само...
една красива, но несбъдната мечта!!!

© Пламен Николаев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре пишеш!Хареса ми!
Propuestas
: ??:??