12 mar 2011, 21:14

Наивник 

  Poesía » Otra
667 0 1

Глупаво вярвам във свят без закони,
защото на никого не са нужни те,
доброто да бди над общите благи,
любов да царува във всяко сърце.

Глупаво вярвам в общество със морали,
в което не властват суета и пари.
Любовта, добрината - те са идеали, 
надвиващи всички проклети злини.

Глупаво вярвам в добрината човешка,
във братската обич през трудните дни.
За помощ ръка се протяга отсреща, 
когато се стичат по лицето сълзи.

Глупаво вярвам в света на идеала,
където се сбъдват всички мечти.
Във чистата обич на влюбени двама
глупаво вярвай със мене и ти.

© Михаил Лазаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??