Трепетна, най–чувствена материя,
тялото ти търси топлина...
Дяволът е в мен и херувимски
ти нашепва божии слова!
Тъмната му сила сатанинска
ще възпреш ли с крехки сетива?
Дяволът е в мен и херувимски
ти нашепва божии слова!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados