20 jun 2012, 23:01

Най-дългият път 

  Poesía » De amor
897 0 7

Най-дългият път

Най-дълъг е пътят до теб.
Не вървях ли достатъчно...
Как ме брулеше вятърът.
Не отвори врата,
с катинар заключи
сърцето си.
От разум не си позволи
да ме имаш.
Как те исках,
като златна пара,
като слънце в нощта
и отвътре ми беше
мъничко пусто.
От свян не посмях
да те доближа
моя несбъдната,
нежна мечта,
а по пътя поникнаха
плевели...



 

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??