31 mar 2011, 21:16

Най-хубавите хора 

  Poesía » De amor
792 0 1

Отиват си най-хубавите хора,
остава само споменът за тях
и взирайки
се нейде в небосвода,
чакаме да се завърнат пак.

Ще минат
дни, месеци, години,
не ще да чуем техния глас ,
само ехото ни ще
отеква:
Липсвате много на нас!

© Илия Левков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??