31 oct 2008, 11:35

Най-хубавото 

  Poesía » De amor
795 0 5

Ти си любов!

Ти си на лятото слънцето!

На паячето - пипалцата.

Точиците на калинката.

Ти си сладоледа на децата,

жълтите цветенца във градинката!

На уличната лампа светлината,

на мака алено червеното,

уханието ти си на гората.

На всички грешки си простеното!

На улиците - пешеходната,

на облаците ти си пухкавото,

във мрака нощем - пътеводната.

От всичко ти си ми НАЙ-ХУБАВОТО!

© Наталия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??