31.10.2008 г., 11:35 ч.

Най-хубавото 

  Поезия » Любовна
796 0 5

Ти си любов!

Ти си на лятото слънцето!

На паячето - пипалцата.

Точиците на калинката.

Ти си сладоледа на децата,

жълтите цветенца във градинката!

На уличната лампа светлината,

на мака алено червеното,

уханието ти си на гората.

На всички грешки си простеното!

На улиците - пешеходната,

на облаците ти си пухкавото,

във мрака нощем - пътеводната.

От всичко ти си ми НАЙ-ХУБАВОТО!

© Наталия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??