Първата любов бе драматична.
За жалост, втората, с трагичен край.
Но третата - тя издържа стоически
на бурите - дойде бленуваният рай.
За мен ти беше всичко, за което съм мечтала,
чувствителен и нежен, малко избухлив...
Ти бе най-истинската ми любов, макар и закъсняла.
Годините отлитат, но трепетът във нас е по-красив.
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados