26 oct 2013, 17:45

Най-кратката поема 

  Poesía
662 0 4

най-кратката поема

се състои в поемането
на дъх
миг преди избухването
в плач
в болезнените невидими
потрепвания
на всички неуточнени
на брой
лицеви мускули които
пускат
все по-дълбоки корени
в растящата
буца пръст заседнала
в гърлото
и в проклетия въздух


няма място
за него в гърдите ти

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??