11 jul 2024, 20:47

Най-ласкавото синьо 

  Poesía
152 1 1

Щастливата стихия

си има къдрав свят,

в сърцето ще открия,

че нежен си на цвят,

 

най-ласкавото синьо

е твоя морски знак,

а розово на диня

съм аз, кажи го пак.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??