16 ago 2011, 17:43

Най-обичам... 

  Poesía » Otra
475 0 2

Най-обичам да не мисля

от мен какво ще искат,

как ме оценяват,

тревоги как да стопанисвам,

проблемите как да си решавам.

 

Най-обичам звездите с поглед да прегърна,

вечер с вятъра да се прибирам,

камъни да преобръщам,

слънчеви лъчи да си складирам.

 

 

© Ирис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??