Най-обичам да не мисля
от мен какво ще искат,
как ме оценяват,
тревоги как да стопанисвам,
проблемите как да си решавам.
Най-обичам звездите с поглед да прегърна,
вечер с вятъра да се прибирам,
камъни да преобръщам,
слънчеви лъчи да си складирам.
© Ирис All rights reserved.