10 mar 2010, 19:55

Най-прекрасният пейзаж 

  Poesía » De amor
472 0 2

Най-прекрасния пейзаж 

виждам само в твойте очи.

Най-красивите са тез очи, които

пълни са с любов и прекрасни мечти.

Страстта в тях е най-любимия за мен

пейзаж. Пъстър - от слънцето огрян

пейзаж, пълен с цветове.

Единствено в твойте очи виждам

най-прекрасния пейзаж,

пълен с любов и страст, от слънцето

огрян, пълен с цветове и безброй

мечти.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Драго, опитай се да ги подреждаш, имаш супер идеи иначе....!
  • човече, в оформянето на стиховете все пак има някакви правила. ако не ти се удава (или занимава) - пиши в друга категория. съжалявам.
Propuestas
: ??:??