7 dic 2021, 14:22

Най-прекрасното 

  Poesía » De amor
464 0 0

Нека любовта е чиста, извисена,

най-щастливата съдба е да те имам,

нека нежността в мен бъде споделена,

когато си далеч какво е мъка разбирам.

 

Мир ми дай, ти си тъй красива,

за плътски наслади не жадувам,

мечтая само за съдба щастлива,

искам просто с теб да съществувам!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??