Dec 7, 2021, 2:22 PM

Най-прекрасното 

  Poetry » Love
465 0 0

Нека любовта е чиста, извисена,

най-щастливата съдба е да те имам,

нека нежността в мен бъде споделена,

когато си далеч какво е мъка разбирам.

 

Мир ми дай, ти си тъй красива,

за плътски наслади не жадувам,

мечтая само за съдба щастлива,

искам просто с теб да съществувам!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??