21 ene 2011, 12:58

Най-прекрасното усещане 

  Poesía » Otra
739 0 2

Най-прекрасното усещане

Нищо повече от полъха на вятъра

От песента която  шепнат ми листата

Нищо повече от ласката на слънчев лъч

Сълза от щастие

Нагарчаща

Желана тайно

Толкова отдавна

Толкова свободна

Благословена

Една любов

Към Бога

Към Живота

Нищо повече

За да намеря себе си

... Накрая

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??