Най-прекрасното усещане
Нищо повече от полъха на вятъра
От песента която шепнат ми листата
Нищо повече от ласката на слънчев лъч
Сълза от щастие
Нагарчаща
Желана тайно
Толкова отдавна
Толкова свободна
Благословена
Една любов
Към Бога
Към Живота
Нищо повече
За да намеря себе си
... Накрая
© Ани Все права защищены
"Една любов
Към Бога
Към Живота" - това е ключът към всичко в този живот!Поздрави за стиха!