8 mar 2013, 20:10

Най-щастливата жена 

  Poesía » De amor
612 0 4

Усмихната, чаровна и предизвикателна.

С походка съблазнителна и привлекателна.

Със две трапчинки удивително дълбоки, страстни.

Завидна роля тя играе във съдбата ми.

 

Понякога е страстната лъвица,

а някога е кротката тигрица.

Понякога е агънце вълшебно,

а някога е писенце потребно.

 

Разхожда се със мене под ръка.

Извива страстно прелестна снага.

Омайва ме със приказки безкрайни.

Разкрива ми дори и съкровени тайни.

 

Желания напират във сърцата.

Сълзи прокапват тихо по лицата.

Безброй мечти са скрити във душите.

Как свалям аз в нозете ù звездите ?

 

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??