5 nov 2024, 7:53

Най-сладката беля съм аз 

  Poesía » Para niños
58 1 0

 

Послушен ли съм? Не съвсем,

но пък колко сладко гукам...

Накрая всички гушкат мен

забравили, че хич не слушкам.

 

И усмивката ми е голяма,

също сладка, като мед.

Ще кажа тука, като мама -

"Ще стопи и полярен лед"

 

Това е и такъв съм аз -

Хлапак, беля, но сладуран!

Допаднах, виждам, и на вас,

и чао казвам пак засмян.

 

25.08.2022.

 

 

 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??