14 nov 2010, 18:53

Най-страшното 

  Poesía » De amor
671 0 2

Най-страшното


Най-страшно е, когато се погледнеш

през чуждите очи.

И най-тежи надеждата последна

да чуеш "Остани"...


В душата ти се късат тънки струни,

но устните мълчат.

Ти чакаш първо неговите думи

леда да разтопят.


Ала отсреща те поглеждат само

отпуснати ръце.

И някога тъй близкото ти рамо,

познатото лице,


са отлетели някъде далече,

зад хиляди земи.

Те други небосводи търсят вече,

друг огън ги гори...


"С вина ли, без вина ли?" - няма смисъл

да ровиш в пепелта.

Животът истината е записал -

изтрил е Любовта!


© Марина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??