21 may 2009, 21:56

Най-важна е любовта 

  Poesía » Civil
521 1 3

НАЙ-ВАЖНА Е ЛЮБОВТА

 

Не е важно къде и как си живял.

Дали си черен, или бял.

Дали си богат, или беден.

Дали си бил пръв, или последен.

Не е важно дали си умен, или глуповат.

Дали си учен, или простоват.

Дали си красив, или грозноват.

Важно е колко обич си побрал

и на Вселената си я отдал.

Всичко, което си натрупал,

на земята ще оставиш.

А чрез любовта, която си дарил,

до Бог ще се поставиш.

Обичайте се и живейте сега,

защото най-важна от всичко е любовта.

© Дженка Воденичарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??